TBMM Ziyaretleri, 12 Mart 2020

Heyetin programı süresince iki farklı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaret edildi. Burada Ege bölgesinin milletvekilleri ile bir araya gelindi, bölgenin sorunları, iş dünyasının problemleri ve proje katılımcısı olan derneklerin talepleri dile getirildi. Hem iktidar hem de muhalefet milletvekilleri Ege bölgesi derneklerinin sorunlarını her platformda dile getireceklerini ve çözülmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Bununla birlikte, gündem yoğunluğu sebebiyle Ankara’ya gelen her kurumun mutlaka özet bir rapor hazırlaması ve bu raporu muhakkak hem bürokratik hem de siyasi aktörlere sunması gerektiğini bir katkı olarak eklediler.  Toplantılar sonrasında Meclis’te öğle yemeğine geçildi ve oluşan samimi ortam neticesinde heyet katılımcıları sorunlarını ve merak ettiklerini milletvekillerine sorma imkânı bulmuş oldular ve bu ziyaretin hem siyasi bürokrasiyi tanımak adına hem de meclisin işleyişini görmek adına önemli olduğunu vurguladılar.

Muğla, Denizli, Afyonkarahisar ve İzmir illerinden gelen sivil toplum kuruluşları katılımcıları Ankara çalışma ziyareti kapsamında TBMM’de AK Parti Denizli Milletvekilleri Nilgün Ök, Ahmet Yıldız ve Şahin Tin ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Muğla, Denizli, Afyonkarahisar ve İzmir illerindeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri TBMM’de bölgenin CHP milletvekilleri ile bir araya geldi.
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko
CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar
CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca
CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban
CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan

Son Haberler

STK Kapasite Geliştirme Eğitimi, 30 Ekim – 1 Kasım 2019, Afyonkarahisar

Leman Ateşok

Türkiye Ulusal Ajans Ziyareti, 11 Mart 2020

Leman Ateşok

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray Ziyareti, 11 Mart 2020

Leman Ateşok